Mali Kvart

Mali Kvart

U potrazi ste za ekskluzivnom kućom, moderne arhitekture, sa ograđenim vrtom u blizini Zagreba, u mirnom i idilićnom okruženju? Rezervirajte si Vaš novi dom iz snova.

Naselje se nalazi u blizini željezničkog kolodvora (cca. 800 m) i zagrebačke obilaznice. U blizini se nalaze trgovački centri (Konzum, DM, LIDL & Kaufland) te škole i dječji vrtići.

O projektu

U gradnji i opremanju kuća zastupljeni su samo najviši standardi gradjenja: višeslojni ravni krov sa TPO membranskom aluminijskom folijom, zidovi od blok opeke vanjska toplinska ovojnica debljina 15cm, sustav podnog grijanja i podnog hlađenja dizalicom topline zrak-voda (ušteda na grijanju u odnosu na plin), svaka soba ima termostat, vanjska pvc stolarija – troslojno staklo – izvana antracit boja, iznutra bijela, aluminjske rolete i aluminijske vanjske žaluzine, sve na elektromotore, komarnici, videoportafoni, alarmni sustav, gotovi lakirani troslojni parket i keramika 1.klase.

Okućnica: zidana ograda između vrtova, dizajnerska bravarska ograda sa otvaranjem na daljinski Vrtovi: uređena hortikultura sa rasvjetom i dizajnerskom barvarskom ogradom kao ulazima u vrt